Hästvägen 4 E

bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
Föregående Spela Stoppa Nästa

Information


Alla lediga lokaler från Kungsleden Fastighets AB

ID: 297251

Företag:
Kungsleden Fastighets AB
Hemsida:
http://www.kungsleden.se
Typ av lokal:
Kontor
Yta:
452m²

Stad: Malmö
Stadsdel: Jägersro
Adress: Hästvägen 4 E

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg
031-755 56 01
Maila mig

Extra

Share/Bookmark Dela faktabladet
Skriv ut
Spara som PDF

Malmö, Jägersro, 452m²

Kontor med hög standard på Jägersro!

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa västerut ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer runt Malmö. Buss passerar fastighetsadressen och tar dig in till centrumkärnan på cirka 20 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.


PDF-dokument

Ritning.pdf